KIRÁLYI PORTRÉ

Legyél Te is a Királyi Portré hőse, azaz olyan egyedi nyomtatásnak, amelyet az általad beküldött fényképből készítünk. Ez rendkívüli ajándék, amelynek köszönhetően egyik szeretted hercegnővé, tábornokká vagy akár királlyá válhat! Csak egy jó minőségű fotódra van szükségünk, hogy a grafikusunk elkészítse a profi tervezetet az általad kiválasztott stílusban. Miután jóváhagyod a vázlatot, olyan ajándékot alkotunk, amely lenyűgözi szeretteidet.

TERMÉKINFORMÁCIÓK

A terméknek 2 fajtája lehet:
  • a plakát fotópapírra való nyomtatása 30 x 40 cm-es keretbenhárom szín közül választhat: fekete, fehér vagy arany
  • a kiválasztott méretben, belső fakeretre feszített vászonkép (100% pamut, 360g/m2)
Az eredményül kapott nyomtatás fényereje és színtelítettsége némileg eltérhet a bemutatott vázlattól. Ez annak a készüléknek az egyedi beállításaiból adódik, amelyen a projekt megjelenik.

SZEMÉLYRE SZABÁS

A személyre szabás banális. Beküldesz nekünk fényképezőgéppel, okostelefonnal készített, vagy a Facebookról letöltött fotót. A megrendelés leadása után a tehetséges grafikusunk egyedileg foglalkozik a kifejezetten Neked szánt portréval! Ha szeretne portrétervet kapni, kérjük, küldjön nekünk egy e-mailt.

TELJESÍTÉS IDEJE

A megrendelt, kinyomtatott terméket még aznap, vagy legfeljebb a rendelés leadását követő munkanapon kiküldjük Neked.

Ne feledd, a kész termék elkészítésének ideje meghosszabbodhat abban az esetben, ha egy vázlat kiküldésére nyújtasz be igényt. Amint a személyre szabás elkészült, grafikusunk 24 órán belül elküldi Neked a projektet jóváhagyásra. Miután jóváhagyod a tervezetünket, az teljesítésre kerül. A teljesítés ideje egy munkanap.