Ajándék Nők Napjára

EREDMÉNYEK LETÖLTÉSE FOLYAMATBAN

Szűrés: Népszerűség szerint

Nőnap – mit vegyek tulipán helyett?

A nőnapot évente ünneplik Lengyelországban, valamint a világ számos más országában - Albániában, Algériában, Örményországban, Azerbajdzsánban, Fehéroroszországban, Bosznia-Hercegovinában, Brazíliában, Bulgáriában, Burkina Fasóban, Kamerunban, Kínában, Kubában, Laoszban és Kazahsztánban. , Kirgizisztán, Macedónia, Moldova, Mongólia, Montenegró, Lengyelország, Románia, Oroszország, Szerbia, Tádzsikisztán, Ukrajna, Üzbegisztán, Vietnam, Olaszország és Zambia.

Nőnap – ismerje meg az ünnep történetét!

Lengyelországban még mindig sokan a kommunizmushoz kötik a március 8-át és a nőnapot, mert a PRL-időszakban történt, hogy Lengyelországban nagy léptékben népszerűsítették az ünnepet, sőt kényszerűvé vált. Ezért az idősebb generációk még mindig propagandának és a kommunista párt mesterséges termékének tekintik őket. A jellemzők a harisnyanadrágok és a szegfűk vagy tulipánok voltak, amelyeket a nőknek adtak az iskolákban és a munkahelyeken. A hölgyek kávét, teát, szappant és törölközőt is kaptak, ami akkoriban alig volt. Érdekes módon a március 8-ához kapcsolódó ünnepségek sokkal bonyolultabb múltra tekintenek vissza, mint azt sokan feltételeznénk. Feltételezhető, hogy az eredete az ókorba, pontosabban a római Matronáliába nyúlik vissza. Március elején voltak. Abban az időben a férjek megajándékozták feleségüket és teljesítették kívánságukat. 1910-ben, a szocialista nők 2. nemzetközi kongresszusán Koppenhágában hivatalosan március 8-át a Nemzetközi Nőnapnak nyilvánították. Az időpont megválasztása nem volt véletlen, mert 1908-ban ezen a napon gyártűz következtében 129 sztrájkoló nő halt meg, akik a társadalmi és gazdasági egyenlőségért küzdöttek.

Március 8. – milyen virágokat vásároljunk?

A március 8-i ünnep körüli rossz asszociációk és viták ellenére Lengyelországban manapság is megünneplik a nőnapot. A férfiak virágot ajándékoznak feleségüknek, menyasszonyuknak, barátnőiknek, munkahelyi és iskolai barátaiknak, anyukájuknak, nagymamának és életük minden fontos nőjének. Az adakozás ezen a napon az emlékezés, a kedvesség, a tisztelet, a megbecsülés, valamint a barátság és a szeretet kifejezése. A virágzás hagyománya ezen a napon a mai napig fennmaradt, bár az urak már nem korlátozódnak az egyes tulipánokra és szegfűkre. A nők különféle csokrokat és cserepes virágokat kapnak. Érdemes tudni, hogy: rózsák - a fehér a tiszteletet szimbolizálja, a piros a szeretetet és a vágyat, a rózsaszín a barátság és a meleg érzések jele; napraforgó - a hűséget és az imádatot szimbolizálja; fréziák - flörtölésre utalnak, de tiszteletet is jelentenek, liliomok - komoly változásokat, az érzelmek őszinteségét és ártatlanságát jelentik, ibolya - a hűség, a vágy és a rejtett szenvedély szimbóluma; nefelejcsek - szimbolizálják az ismeretség fontosságát, orchideák - csodálatot és elbűvölést jelentenek; tulipánok - sugallják a találkozás örömét; szegfű - a csodálatot és a köszönetet szimbolizálja.

Ajándék nőnapra – mi van, ha nem virág?

Március 8-án sok férfi úgy dönt, hogy többet vásárol virágnál. Természetesen a választást a kapcsolat típusának és az intimitás mértékének kell meghatároznia. Például vásárolhat egy üdvözlőlapot, egy gravírozott bögrét vagy egy jegyzetfüzetet egy munkatársának. Anya vagy nagymama örülni fog egy ékszernek, egy könyvnek, egy csészével ellátott teáskészletnek, egy érdekes tálnak vagy egy hímzéssel ellátott takarónak. Adhatsz kedvesednek belépőt a SPA-ba, reggelizőtálcát, érdekes díszpárnát vagy vászonfestményt. Ha szeretné, hogy sokáig emlékezzen erre a napra, vigye el színházba, moziba, gokartozni, lőtérre, romantikus kirándulásra vagy vacsorázni. Természetesen az ajándék kiválasztásakor emlékeznie kell arra, hogy nem minden ajándék fog tetszeni a kiválasztott nőnek. Próbálja meg előre átgondolni a dolgokat, figyelembe véve az ízlését és a személyiségét.

Nőnapi Ajándék

Nőnap: az év egyik legszebb ünnepe, amikor megajándékozhatod azokat a különleges nőket az életedben, akikre oly sokat jelentenek. Ha egyedi és vicces ajándékot keresel, a MyGift.hu oldalon rengeteg lehetőség vár rád, hogy meglepd és mosolyt csalj az arcukra!Vicces pólók: A humoros ajándékok mindig garantáltan jó hangulatot teremtenek. Válaszd a MyGift.hu kínálatából a vicces pólókat, amelyekre humoros idézeteket vagy vicces grafikákat nyomtathatsz.Örökzöld növények: Ha valami igazán különleges ajándékot szeretnél adni, válaszd a MyGift.hu örökzöld növényeit. Ezek a cserépben élő növények nem csak szépek, de hosszú távon is örömöt szereznek majd.Egyedi fotókönyvek: A közös emlékek mindig különlegesek. Válaszd a MyGift.hu egyedi fotókönyveit, amelyekben megörökítheted a közös pillanatokat és élményeket.Szájmaszkok vicces mintákkal: Az aktuális helyzetben a szájmaszkok elengedhetetlenek. Válaszd a MyGift.hu kínálatából a vicces mintákkal ellátott szájmaszkokat, hogy még a járvány idején is mosolyt csalj az arcukra.Nőnapi sütemények: Az édességek mindig örömet hoznak. Válaszd a MyGift.hu finom süteményeit vagy csokoládéit, hogy az édes ízekkel kedveskedj a nőknek.Kreatív hobbi készletek: Ha a megajándékozott nő szeret alkotni, válaszd a kreatív hobbi készleteket. Kézimunka készletek, festőszettek vagy ékszerkészítő készletek segítségével olyan ajándékot adhatsz, amelyben kibontakoztathatja kreatív énjét.Relaxáló wellness termékek: Minden nő megérdemli a kényeztetést és a relaxációt. Válaszd a MyGift.hu wellness termékeit, mint például aromaterápiás készletek vagy fürdőbombák, hogy igazán pihentető élményt ajándékozz.Nőnap alkalmából mutasd meg az irántuk érzett szereteted és tiszteletedet egy egyedi és vicces ajándékkal! A MyGift.hu kínálatában rengeteg lehetőség vár rád, hogy meglepd és boldoggá tedd azokat a nőket az életedben, akikre oly sokat jelentenek. Legyen az egy humoros póló, örökzöld növény vagy kreatív hobbi készlet – a lényeg, hogy mosolyt csalj az arcukra és boldogságot hozz az ünnep alkalmával!


Lengyelország: Prezent na Dzień Kobiet
Németország: Geschenke zum Frauentag
Cseh Köztársaság: Dárek ke Dni žen
Szlovákia: Darček Ku Dňu Žien
Litvánia: Dovana moters diena

5 5 5 5 5 5 4.99 4.99 5 5 4.99 5 5 4.99 4.98 5 5 4.99 5 4.99 5 5 5 5 5