Ajándék Bálint-napra

EREDMÉNYEK LETÖLTÉSE FOLYAMATBAN

Szűrés: Népszerűség szerint

Valentin-nap – jó nap arra, hogy megmutassa, hogy szeret!

A Valentin-nap a szerelmesek évenkénti ünnepe, amely sok vitát vált ki. Vannak, akik remek alkalomnak tartják a romantikus élményekre és az eredeti, tökéletes ajándékozásra, mások pedig kivennék a naptárból, és csak giccset látnának benne. Sok múlik a megközelítésen és az aktuális személyes helyzeten. Hogyan lehet túlélni a Valentin napot? Honnan ered ez a hagyomány? Mit ajándékozzon egy szeretett embernek? Ha ezekre a kérdésekre keresi a választ, akkor jó helyen jár, és mi szívesen segítünk!

Egy csipetnyi történelem – miért ünnepeljük a Valentin-napot?

A Valentin-napot február 14-én ünneplik. Ha azt gyanítja, hogy az ünnepet amerikaiak találták ki, téved! A Valentin-nap története, amely alkalmából a szerelmesek megajándékozzák egymást, az ókori Róma idejére nyúlik vissza. Február 14-től ünnepeket ünnepeltek ott a termékenység istene - Faun - tiszteletére. Akkoriban fiatal lányoknak, fiúknak rendeztek bulit, majd párba állították őket, akiknek az ünnepek végéig együtt kellett maradniuk. Róma elestével a Lupercalia ünneplése megszűnt, és a hagyomány csak a 900. év körül éledt újra keresztény kezdeményezésre. Azóta a Valentin-nap hivatalos védnöke Szent Bálint. Lengyelországban az 1990-es évek óta ünneplik február 14-ét, amely többek között a következőkből áll: amikor ajándékot ad egy szeretett embernek. Ez a divat Nagy-Britanniából és Franciaországból érkezett hozzánk, kiszorítva a szláv szerelmesek ünnepének, vagyis a június 21-re és 22-re eső Kupala Night értelmét.

Hogyan töltsük érdekesen a Valentin-napot?

Közeleg a Valentin-nap, és eredeti inspirációkat keresel, hogyan tegyél boldoggá kedvesed? Kíváncsi vagy, hogyan töltsd a Valentin-napot, és nincs ötleted egy Valentin-napi ajándékra? Megpróbálhatod meglepni őt, vagy megállapodhatsz együtt, hogy mit szeretnél csinálni. Sokan úgy döntenek, hogy otthon vagy étteremben vacsoráznak – ez egyben kiváló, ha nem a legeredetibb ajándék Valentin-napra. Egy jól megszervezett este tényleg távol állhat a giccstől, ha ettől tartasz. Igaz, ha étterembe megyünk, érdemes jó előre asztalt foglalni, és lehetőleg boxot, mert este biztosan elég zsúfolt lesz. Február 14-e a mozibemutatók ideje is, így ha úgy gondolja, hogy a Valentin-nap megünneplésének ez a formája megfelelő lesz az Ön számára, kövesse, milyen érdekességet nézhet meg ilyenkor. Az aktívan eltölteni szerető párok számára ideális lehet a gokartozás vagy a korcsolyázás. Kiváló és egészséges megoldás egy romantikus séta vagy kirándulás is, vagyis olyan ajándék, amelynek nincs anyagi formája. Kétségtelen, hogy egy nagyon eredeti ajándékötlet egy másik országba vezető körutazás. És mi van akkor, ha egyedülálló vagy, és nem tudod, hogyan tudnád kezelni ezt az időt? Először is, nem kell megünnepelned a Valentin-napot, ha nem tetszik, vagy ha úgy gondolod, hogy nincs kivel lógni. Ne kényszerítsenek rá, hogy mindenáron legyen párod. Ön semmivel sem rosszabb, mint az emberek, akik a Valentin-napot ünneplik. Ezt az estét használhatja érdeklődési körének fejlesztésére, vagy olyan barátokkal való találkozásra, akik szintén nem lelkesednek a február 14-i dátumért.

Hogyan nyilatkoztassunk szerelmet Valentin-napon?

A szavaknak rendkívüli erejük van. Ha úgy érzed, hogy nehéz kimondanod, mert félsz az elutasítástól vagy a reakciótól, írhatsz verset vagy dedikálhatsz egy dalt, például a tökéletes vacsora alkalmával. A legtöbb nő kortól függetlenül is szívesen kap ajándékot virág formájában ezen a napon, bár ez nem tűnik túl eredetinek. A megadott rózsák számának és színének van egy bizonyos szimbolikája, amit jó tudni. Például egyetlen vörös rózsa erős érzést és kizárólagossági vágyat jelent az ember életében. Érdemes erre odafigyelni, ha ezen a napon szeretnéd tökéletesen megvallani szerelmedet.

Valentin-ajándékok

A hagyomány szerint február 14-én üdvözlőlapokat vagy sms-eket küldenek, de ajándékokat is adnak, amelyek állítólag a meleg érzések bizonyítékai. Az ajándéknak hangsúlyoznia kell a köztetek fennálló köteléket. Függetlenül attól, hogy eredeti ajándékot keresel egy barátnak, házastársnak, menyasszonynak vagy barátnak, a lehetőség valóban sok. Mielőtt a vásárlás mellett döntesz, gondold át egy pillanatra, hogy mi tenné boldoggá a másik felét vagy a szívedhez közel álló személyt. Választhat univerzális ajándékot, például gravírozott bögrét, reggelizőtálcát, hímzett takarót, bőr pénztárcát vagy díszpárnát. Ha jól ismered a másik feled ízét, akkor ajándéknak is jó ötlet lehet a tökéletesen passzoló ékszer, parfüm vagy egy könyv. A Valentin-nap remek alkalom arra, hogy megünnepeljük a boldogságot, ami a szerelem. Sokféleképpen megmutathatja – romantikus gesztussal, ajándékkal vagy szeretetvallomással. A legfontosabb azonban, hogy ne csak február 14-én legyél őrülten szerelmes, hanem az év mind a 365 napján őszintén fejezd ki!

Valentin Nap Ajándék Ötletek

Valentin nap közeledik, és itt az ideje, hogy megtaláld a tökéletes ajándékot a szerelmednek. Ne keress tovább, mert a MyGift.hu kínálatában olyan kreatív és személyre szabott termékeket találsz, amelyek garantáltan elvarázsolják a párodat ezen a különleges napon. Fedezd fel ajánlatainkat, és találd meg azt a megfelelő ajándékot, amely kifejezi a szeretetedet és gondoskodásodat!A MyGift.hu-nál minden a személyre szabott ajándékokról szól, és a Valentin nap sem kivétel. Válaszd a saját szavakkal ellátott ajándéktárgyakat, hogy kimutathasd érzelmeidet a legkreatívabb módon. Írj egy szerelmes üzenetet egy különleges kulcstartóra, bögrére vagy ékszerre, és tartsd meg ezt a pillanatot örökké.A szív alakú ajándékok mindig a Valentin nap szimbólumai, és a MyGift.hu kínálatában is megtalálhatóak. Válaszd a személyre szabott szív alakú párnákat vagy kulcstartókat, hogy mindennap emlékeztessék a szeretett személyt arra, hogy mennyire fontos neked.Névre szóló termékekkel is kifejezheted érzelmeidet. Találd meg a MyGift.hu kínálatában a saját névvel ellátott ékszereket vagy bögréket, és tartsd a szeretetet mindig közel magadhoz.A romantikus esték elengedhetetlen kelléke egy jó bor vagy pezsgő. A MyGift.hu egyedi borospoharakat vagy pezsgős poharakat kínál, amelyekre saját névvel vagy dátummal ellátott gravírozásokat is hozzáadhatsz. Ezzel a személyes érintéssel az italozás még romantikusabbá válik.Az édesnemű ajándékok mindig sikerrel járnak a Valentin napon. Válaszd a MyGift.hu saját felirattal ellátott csokoládékat vagy édességeket, és örömet szerezz a párodnak egy édes kis meglepetéssel.Ha valami igazán különlegesre vágysz, válaszd a MyGift.hu egyedi fotókönyveit vagy albumait. Töltsetek fel a közös pillanatokkal és emlékekkel, és hozzatok létre egy olyan ajándékot, amely örökre megőrzi a szerelmetek történetét.Az ékszerek mindig népszerű ajándékok a Valentin napon. Válaszd a MyGift.hu egyedi ékszereit, amelyeket saját ízlésednek és stílusodnak megfelelően választhatsz ki. Az egyedi gravírozásokkal ellátott medálok és karkötők kifejezik a szeretetet és figyelmet, amelyet a párodnak szántál.A MyGift.hu kínálatában találsz olyan romantikus és egyedi ajándékokat, amelyeket mindig szívesen fogadnak a szeretteid. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy kifejezd a szeretetedet és ünnepeld meg a Valentin napot a MyGift.hu kreatív és személyre szabott ajándékaival!

Valentin Napi Ajándék

Valentin nap közeledik, és itt az ideje, hogy kifejezd a szeretetedet egy különleges ajándékkal. A MyGift.hu-nál rengeteg személyre szabott termék közül választhatsz, amelyekkel garantáltan elvarázsolhatod a párodat ezen a romantikus napon. Fedezd fel ajánlatainkat, és találd meg azt a tökéletes ajándékot, amely méltó módon fejezi ki az érzéseidet!A MyGift.hu az ajándékozás művészetét a személyességgel és egyediséggel kombinálja. Ezen a Valentin napon válassz saját üzenettel ellátott ajándéktárgyakat, hogy még inkább kifejezd a szeretetedet. Egy szív alakú kulcstartó, amelyen a közös emlékeitek dátuma díszeleg, vagy egy fotóval ellátott váza, amely az összekapcsolódást jelképezi, biztosan mély érzelmeket vált majd ki.A MyGift.hu kínálatában megtalálhatóak az egyedi szív alakú ajándékok, amelyek mindig sikerrel járnak Valentin napkor. Válaszd a szív alakú párnákat, bögréket vagy ékszereket, és adj hozzá egy saját üzenetet, amelyet a szerelmed minden nap láthat és érezhet.Névre szóló termékekkel varázsolhatsz mosolyt a párod arcára. Találd meg a MyGift.hu kínálatában azokat a termékeket, amelyekre a párod nevét vagy éppen a közös emlékeiteket gravíroztathatod. Ez a személyes érintés garantáltan megérinti majd a szívét.A romantikus vacsora vagy piknik elengedhetetlen része egy jó bor vagy pezsgő. A MyGift.hu különleges borospoharakat és pezsgős poharakat kínál, amelyeket saját üzenettel vagy dátummal gravírozhatunk. Ezzel a személyes érintéssel az italozás még romantikusabbá válik.Az édesnemű ajándékok mindig örömet szereznek. Válaszd a MyGift.hu egyedi csokoládékat vagy édességeket, amelyeket saját üzenettel ellátva tehetnek még különlegesebbé egy romantikus pillanatot.Az ékszerek minden nő kedvencei. Válaszd a MyGift.hu egyedi ékszereit, amelyeket saját ízlésednek megfelelően választhatsz ki. Egy gyönyörű nyaklánc vagy medál, amelyen a közös emlékeitek dátuma vagy neve díszeleg, a párod szívét is meghódítja.A MyGift.hu kreatív és személyre szabott ajándékaival garantáltan sikerélményt fogsz okozni a Valentin napon. Ne hagyd ki ezt az alkalmat, hogy kifejezd a szeretetedet és örömet szerezz a párodnak egy olyan ajándékkal, amely az érzéseidet tökéletesen tükrözi. Válassz a MyGift.hu kínálatából, és ünnepeld a szerelmet ezen a különleges napon!


Lengyelország: Prezent na Walentynki
Németország: Geschenke zum Valentinstag
Cseh Köztársaság: Dárky k Valentýnu
Szlovákia: Darček Na Valentína
Litvánia: Dovana Valentino dienai

5 5 5 5 4.99 5 4.99 4.99 5 5 5 5 5 4.99 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5