KIRÁLYI PORTRÉ

Legyél Te is a Királyi Portré hőse, azaz olyan egyedi nyomtatásnak, amelyet az általad beküldött fotóból készítünk. Ez rendkívüli ajándék, amelynek köszönhetően az egyik szeretted igazi uralkodónak érezheti magát! Csak egy jó minőségű fotódra van szükségünk, hogy a grafikusunk elkészítse a profi tervezetet az általad kiválasztott stílusban. Olyan ajándékot alkotunk, amely biztosan lenyűgözi szeretteidet.

TERMÉKINFORMÁCIÓK

A végleges termék 2 opciója közül választhat:
  • fotópapírra kinyomtatott plakát 30 x 40 cm, bekeretezve
  • vászonkép (100% pamut, 360g/m2) kiválasztott méretben, belső fakeretre feszítve
Az eredményül kapott nyomtatás fényereje és színtelítettsége némileg eltérhet a benyújtott tervezettől. Ez annak a gépnek az egyedi beállításaiból adódik, amelyen a tervezet megjelenítésre kerül.

SZEMÉLYRE SZABÁS

A személyre szabás banális. Beküldesz nekünk a fényképezőgéppel vagy a mobiloddal készített, vagy a Facebookról letöltött fotót. A megrendelés leadása után a tehetséges grafikusunk elkészíti a portrét!

Ha előre tervezetet szeretnél kapni az elkészült portréról, küldj nekünk e-mailt.

TELJESÍTÉS IDEJE

A megrendelést még aznap, vagy legfeljebb a leadását követő következő munkanapon küldjük el Neked. Felhívjuk figyelmedet, hogy a teljesítés ideje meghosszabbodhat, ha tervezetet kérsz a portréról. A grafikusunk 24 órán belül elküldi Neked a kész tervezetet jóváhagyásra. A tervezet jóváhagyását követően a nyomtatás teljesítésre kerül. Az átfutási idő egy munkanap.