Polaroid

A Polaroid stílust a Polaroid azonnali fotók ihlették. A fényképet körülvevő jellegzetes fehér keret és sok fénykép együttesen egyetlen képet hoz létre.

STÍLUSOS PORTRÉ

Legyél egy Stílusos Portré főszereplője, vagyis olyan egyedi nyomtatásnak, amelyet az általad beküldött fényképből készítünk el. A ceruzavázlatok finom stílusát szereted a legjobban? Biztosan találsz magadnak egy mintát! Mit szólnál olajfestményekről mintázott, színes nyomtatáshoz? Ilyet is találsz! Széles a választékunk, és csak egy jó minőségű fotódra van szükségünk, hogy a grafikusunk elkészítse az általad kiválasztott stílusú profi tervezetet. Miután jóváhagyod azt, mi olyan ajándékot készítünk, amely lenyűgözi szeretteidet.

TERMÉKINFORMÁCIÓK

A terméknek 2 fajtája lehet:
  • a plakát a fotópapírra való nyomtatása 30 x 40 cm-es keretbenhárom szín közül választhat: fekete, fehér vagy arany
  • a kiválasztott méretben, belső fakeretre feszített vászonkép (100% pamut, 360g/m2)
Az eredményül kapott nyomtatás fényereje és színtelítettsége némileg eltérhet a bemutatott vázlattól. Ez annak a készüléknek az egyedi beállításaiból adódik, amelyen a projekt megjelenik.

SZEMÉLYRE SZABÁS

A személyre szabás banális. Beküldesz nekünk a fényképezőgéppel, okostelefonnal készített vagy a Facebookról letöltött fotót.. A megrendelés leadása után a tehetséges grafikusunk egyedileg foglalkozik a kifejezetten Neked szánt tervezettel!

TELJESÍTÉS IDEJE

Amint a személyre szabás elkészült, grafikusunk 24 órán belül elküldi Neked a projektet jóváhagyásra. Miután jóváhagyod a tervezetünket, az teljesítésre kerül. A teljesítés ideje egy munkanap.