Füst

A Smoke stílus kortárs és innovatív művészetéről ismert. A művészet szokatlan megjelenése jellemzi. A faladon lógó vászonnyomat biztosan mindenkit lenyűgöz.

STÍLUSOS PORTRÉ

Legyél egy Stílusos Portré főszereplője, vagyis olyan egyedi nyomtatásnak, amelyet az általad beküldött fényképből készítünk el. A ceruzavázlatok finom stílusát szereted a legjobban? Biztosan találsz magadnak egy mintát! Mit szólnál olajfestményekről mintázott, színes nyomtatáshoz? Ilyet is találsz! Széles a választékunk, és csak egy jó minőségű fotódra van szükségünk, hogy a grafikusunk elkészítse az általad kiválasztott stílusú profi tervezetet. Miután jóváhagyod azt, mi olyan ajándékot készítünk, amely lenyűgözi szeretteidet.

TERMÉKINFORMÁCIÓK

A terméknek 2 fajtája lehet:
  • a plakát a fotópapírra való nyomtatása 30 x 40 cm-es keretbenhárom szín közül választhat: fekete, fehér vagy arany
  • a kiválasztott méretben, belső fakeretre feszített vászonkép (100% pamut, 360g/m2)
Az eredményül kapott nyomtatás fényereje és színtelítettsége némileg eltérhet a bemutatott vázlattól. Ez annak a készüléknek az egyedi beállításaiból adódik, amelyen a projekt megjelenik.

SZEMÉLYRE SZABÁS

A személyre szabás banális. Beküldesz nekünk a fényképezőgéppel, okostelefonnal készített vagy a Facebookról letöltött fotót.. A megrendelés leadása után a tehetséges grafikusunk egyedileg foglalkozik a kifejezetten Neked szánt tervezettel!

TELJESÍTÉS IDEJE

Amint a személyre szabás elkészült, grafikusunk 24 órán belül elküldi Neked a projektet jóváhagyásra. Miután jóváhagyod a tervezetünket, az teljesítésre kerül. A teljesítés ideje egy munkanap.