Digitális Mozaikkép a fotóidból

Készíttets egy egyedi fotót, amely több száz fényképedből áll össze - ez rendkívüli ajándékötlet, amely sok-sok pillanat emlékét őrzi majd.

Mozaikkép

A fotóidból készült mozaikképen - a fő fotó a feltöltött száz kis fotóból áll, amit csempének nevezünk. Minden egyes csempe, a végtermék méretétől függően 1-2 cm méretű. Közelről jól észreveszed az egyes fotókat, és minél távolabb vagy a mozaikképtől, annál inkább egy összefüggő fő képet látsz. A mozaikkép hatása lenyűgöző, és mindenki figyelmét felkelti - ez egyetlen emlék több száz fotóból!

Személyre szabás

A mozaikkép elkészítése a fotóidból nagyon egyszerű. Csak töltsd fel a fő fotót és a többi fotót (legalább 50 darab), amelynek össze kell állítania a mozaikképet.

A legjobb eredmény érdekében a komponensképeket kérjük négyzet formátumban küldd el.

Miután megkapjuk a megrendelésedet a fotókkal együtt, a profi grafikusaink elkészítenek Neked egy grafikai tervezetet. Természetesen, ha nem leszel elégedett az eredménnyel, visszatérítjük Neked a befizetett összeget.

Termékinformációk

Amint jóváhagyod a Digitális Mozaikkép tervezetét, elküldjük azt Neked az e-mail címedre.

Ajándék sokféle alkalomra

A fotóidból készült mozaikkép olyan eredeti ajándék, amely mindenkit meglep.Az ilyen ajándék tökéletes lesz esküvőre, születésnapra, évfordulóra vagy akár ok nélkül, például lakásdekorációként, mert a szeretteinket egész évben kellene meglepnünk.