Mozaikkép a fotóidból

Készíttesd saját különleges képedet a fényképeidből. Az egész biztosan mindenkit meglep az egyetlen nagyméretű fényképen megörökített közös pillanatok számával.

Mozaikkép

A fotóidból készült mozaikképen - a fő fotó a feltöltött száz kis fotóból áll, amit csempének nevezünk. Minden egyes csempe, a végtermék méretétől függően 1-2 cm méretű. Közelről jól észreveszed az egyes fotókat, és minél távolabb vagy a mozaikképtől, annál inkább egy összefüggő fő képet látsz. A mozaikkép hatása lenyűgöző, és mindenki figyelmét felkelti - ez egyetlen emlék több száz fotóból!

Személyre szabás

A mozaikkép elkészítése a fotóidból nagyon egyszerű. Csak töltsd fel a fő fotót és a többi fotót (legalább 50 darab), amelynek össze kell állítania a mozaikképet.

A legjobb eredmény érdekében a komponensképeket kérjük négyzet formátumban küldd el.

Miután megkapjuk a megrendelésedet a fotókkal együtt, a profi grafikusaink elkészítenek Neked egy grafikai tervezetet. Természetesen, ha nem leszel elégedett az eredménnyel, visszatérítjük Neked a befizetett összeget.

Termékinformációk

A mozaikképet magas minőségű fotópapírra nyomtatjuk ki, az általad kiválasztott méretben.

Teljesítés ideje

Miután leadtad a megrendelést, legfeljebb 1 munkanapon belül megkapod a mozaikkép tervezetét. A projekt jóváhagyását követően teljesítésre továbbítjuk azt. A teljesítés ideje egy munkanap - a tervezet jóváhagyásától számítva.

Ha már a futárunk kézbesíti Neked a megrendelésedet, azonnal átadhatod a képet a szeretteidnek, vagy felakaszthatsz a falra.

Ajándék sokféle alkalomra

A fotóidból készült mozaikkép olyan eredeti ajándék, amely mindenkit meglep.Az ilyen ajándék tökéletes lesz esküvőre, születésnapra, évfordulóra vagy akár ok nélkül, például lakásdekorációként, mert a szeretteinket egész évben kellene meglepnünk.