Mindenhol jó, de otthon a legjobb – mondja a lengyel közmondás. Az otthon pedig elsősorban te vagy a szeretteid, akik örömmel töltik meg. Örökítse meg ezeket a gyönyörű pillanatokat az otthonát alkotó festményen.

Bekeretezett kép felirattal

Vászonkép felirattal olyan különleges nyomtatás, ami az általad beküldött fotókból alkotunk, megfelelően igazítva azokat a konkrét betűkhöz. Velünk egyedi ajándékot készíthetsz, amit majd átadhatsz egyik szerettednek. Ez a rendkívüli emlék tuitra lenyűgözi az ajándékozottat.

Személyre szabás

A feliratos kép személyre szabása csak egy pillanatig tart. Elég, ha a rendelés leadásakor elküldöd nekünk az általad kiválasztott fotókat. Ezt követően a rendeléssel grafikusunk foglalkozik, aki egyedi tervezetet készít Neked.

Termékinformációk

A nyomtatást kiváló minőségű fotópapíron készítjük. A plakát 20x40 cm-es fakeretbe van foglalva.

Teljesítés ideje

A rendelés leadását követően néhány órán belül elküldjük az e-mail címedre a grafikusunk által készített tervezetet. A várakozási idő legfeljebb 1 munkanap.

Amint jóváhagytad a látványtervet, az teljesítésre kerül. A kinyomtatott termék elkészítése egy munkanapig tart. Ezt követően a futárszolgálat kézbesíti a megrendelést. Ha a termék nem felel meg az elvárásaidnak, természetesen visszatérítjük Neked a befizetett összeget.
Amint megkaptad a bekeretezett képet, felakaszthatod a falra, vagy odaajándékozhatod a szerettednek.