Mit csinálnánk anya nélkül…? Mindig készen áll a segítségre, mindig hajlandó tanácsot adni nehéz ügyekben. Érdemes egy családi fotókból felépített, látványos képpel viszonozni. Fiatal, frissen sült anyukának is remek ajándék!

Bekeretezett kép felirattal

Vászonkép felirattal olyan különleges nyomtatás, ami az általad beküldött fotókból alkotunk, megfelelően igazítva azokat a konkrét betűkhöz. Velünk egyedi ajándékot készíthetsz, amit majd átadhatsz egyik szerettednek. Ez a rendkívüli emlék tuitra lenyűgözi az ajándékozottat.

Személyre szabás

A feliratos kép személyre szabása csak egy pillanatig tart. Elég, ha a rendelés leadásakor elküldöd nekünk az általad kiválasztott fotókat. Ezt követően a rendeléssel grafikusunk foglalkozik, aki egyedi tervezetet készít Neked.

Termékinformációk

A nyomtatást kiváló minőségű fotópapíron készítjük. A plakát 20x40 cm-es fakeretbe van foglalva.

Teljesítés ideje

A rendelés leadását követően néhány órán belül elküldjük az e-mail címedre a grafikusunk által készített tervezetet. A várakozási idő legfeljebb 1 munkanap.

Amint jóváhagytad a látványtervet, az teljesítésre kerül. A kinyomtatott termék elkészítése egy munkanapig tart. Ezt követően a futárszolgálat kézbesíti a megrendelést. Ha a termék nem felel meg az elvárásaidnak, természetesen visszatérítjük Neked a befizetett összeget.
Amint megkaptad a bekeretezett képet, felakaszthatod a falra, vagy odaajándékozhatod a szerettednek.