TÁBORNOK – KIRÁLYI PORTRÉ HÁZIÁLLATODRÓL

Az igazi tábornokot a tökéletes időzítés és a tévedhetetlen stratégiák jellemzik. Mindig pontosan tudja, hogy mikor van az etetés ideje, és milyen technikával lehet a legjobban szerezni a táplálékot és a simogatást véletlen emberektől. Az ilyen képességek rendkívüli csodálatot és tiszteletet érdemelnek.

KIRÁLYI PORTRÉ KISÁLLATRÓL

Szeretett kiskedvenced egy Királyi Portré hőséként? Természetesen. Ez egy olyan egyedi nyomtatás, amit az általad beküldött fényképből készítünk. Rendkívüli ajándék, amely tutira tetszeni fog minden állatbarátnak, hiszen a kiskedvence méltóságteljesen be lesz mutatva! Minden, amire szükségünk van a portréhez az csak egy jó minőségű fotó, hogy a grafikusunk elkészítse a profi vázlatot az általad kiválasztott stílusban. Miután jóváhagyod, olyan ajándékot alkotunk, amely lenyűgözi a szeretteidet.

TERMÉKINFORMÁCIÓK

A terméknek 2 fajtája lehet:
  • fotópapírra nyomtatott plakát 30 x 40 cm-es keretbenmely három színben választható: fekete, fehér vagy arany
  • a kiválasztott méretben, belső fakeretre feszített vászonkép (100% pamut, 360g/m2)
Az eredményül kapott nyomtatás fényereje és színtelítettsége némileg eltérhet a bemutatott vázlattól. Ez annak a készüléknek az egyedi beállításaiból adódik, amelyen a projekt megjelenik.

SZEMÉLYRE SZABÁS

A személyre szabás banális. Beküldesz nekünk fényképezőgéppel, okostelefonnal készített, vagy a Facebookról letöltött fotót. A megrendelés leadása után a tehetséges grafikusunk egyedileg foglalkozik a kifejezetten Neked szánt portréval! Ha szeretne portrétervet kapni, kérjük, küldjön nekünk egy e-mailt.

TELJESÍTÉS IDEJE

A megrendelt, kinyomtatott terméket még aznap, vagy legfeljebb a rendelés leadását követő munkanapon kiküldjük Neked.

Ne feledd, a kész termék elkészítésének ideje meghosszabbodhat abban az esetben, ha egy vázlat kiküldésére nyújtasz be igényt. Amint a személyre szabás elkészült, grafikusunk 24 órán belül elküldi Neked a projektet jóváhagyásra. Miután jóváhagyod a tervezetünket, az teljesítésre kerül. A teljesítés ideje egy munkanap.