TERMÉKINFORMÁCIÓK

Csodaszép ajándék bármely alkalomra! Nagy odafigyeléssel készült arany bögrénk a luxus minden rajongójának örömet okoz. Egyedi megjelenését szatén metálfényű kivitel és különleges, kétoldalas nyomtatás okozza. Igaz, nem minden arany, ami fénylik, de a bögrénk nem csak tökéletesnek tűnik... Ez valóban az! Tökéletes a reggeli kávéhoz vagy teához, természetesen. :)

Méretek:
Űrtartalom: kb. 300 ml
Átmérő: 80 mm
Magasság: 95 mm

NYOMTATÁS

A bögre olyan tartós módszerrel készül, amely során magas hőmérsékleten történik a nyomtatás. A grafika a bögre fogantyújának mindkét oldalán található, így a termék ideális ajándék jobb- és balkezeseknek egyaránt :)
A bögre a mosogatógépben alacsony hőmérsékleten mosható, és akár több tucat mosogatás után is megőrzi színeit.

KISZÁLLÍTÁS IDEJE

Miután kitaláltad titkos tervedet, és megosztottad velünk elképzeléseidet, a grafikusunk (egy igazi csodatevő) nekilát a munkájának. Fontosnak tartjuk, hogy az egyedi tervezet teljes mértékben megfeleljen az igényeidnek, ezért fenntartjuk a varázslatos 24 órát, hogy elkészítsük és elküldjük Neked a tervezetet. A megrendelést a jóváhagyásod napján vagy legfeljebb a következő munkanapon teljesítjük.

Számunkra az elégedettséged a legfontosabb! Ha nem vagy teljesen elégedett az első tervezettel, akkor a grafikusunk két további tervezetet is készít Neked. Három tervezet közül választhatod ki azt, amelyiket szeretnéd!

SZEMÉLYRE SZABÁS

A személyre szabás csak egy pillanatig tart. Töltsd ki a szükséges mezőket és kattints a "Kosárba helyez" gombra, és a többit mi intézzük. Ha van rá lehetőséged, a grafikát vektoros formátumban küldd el nekünk.