ÁLOMPORTRÉ

Nekünk köszönhetően az emberek elengedhetik a fantáziájukat! Mindenki ismer olyan valakit, aki titokban arról álmodik, hogy az űrbe repül, vagy arról, hogy vadnyugaton egy izgalmas és veszélyes kalandra indul. Nehéz lenne ezt azonnal megvalósítani, viszont az álmodozónak bármikor át lehet adni olyan feltűnő portrét, amely biztosan nagyon boldoggá teszi.

Az általad feltöltött fényképből egyedi nyomtatás készül. Ha a személyre szabás befejeződött, a grafikusunk az általad kiválasztott stílusban profi tervezetet készít. Miután jóváhagyod azt, mi olyan ajándékot alkotunk, amely biztosan lenyűgözi szeretteidet.

TERMÉKINFORMÁCIÓK

A terméknek 2 fajtája lehet:
  • a plakát a fotópapírra való nyomtatása 30 x 40 cm-es keretbenhárom szín közül választhat: fekete, fehér vagy arany
  • a kiválasztott méretben, belső fakeretre feszített vászonkép (100% pamut, 360g/m2)
Az eredményül kapott nyomtatás fényereje és színtelítettsége némileg eltérhet a bemutatott vázlattól. Ez annak a készüléknek az egyedi beállításaiból adódik, amelyen a projekt megjelenik.

SZEMÉLYRE SZABÁS

A személyre szabás banális. Beküldesz nekünk fényképezőgéppel, okostelefonnal készített, vagy a Facebookról letöltött fotót. A megrendelés leadása után a tehetséges grafikusunk egyedileg foglalkozik a kifejezetten Neked szánt portréval!

TELJESÍTÉS IDEJE

Amint a személyre szabás elkészült, grafikusunk 24 órán belül elküldi Neked a projektet jóváhagyásra. Miután jóváhagyod a tervezetünket, az teljesítésre kerül. A teljesítés ideje egy munkanap.