Póló Anyának

Szűrés: Népszerűség szerint

Alkategóriák

Póló Anyának

Anyukánk mindig ott van, hogy gondoskodjon rólunk, és mi is mindig ott vagyunk vele. Ő az életünk egyik legfontosabb személye, és érdemes megmutatnunk neki, mennyire fontos számunkra. Mi lehetne erre jobb mód, mint egy személyre szabott póló?Egyedi Pólók AnyáknakA MyGift.hu-nál rengeteg lehetőséged van arra, hogy megtaláld az ideális pólót az édesanyádnak. Legyen az egy születésnap, névnap vagy csak azért, hogy kifejezd szeretetedet, az egyedi pólók mindig jó választás.Fényképes Pólók: Válassz egy emlékezetes vagy vicces fényképet, amely összeköti téged és anyukádat, és nyomtasd rá a pólóra. Ezzel mindig vele lehetsz, bárhol is vagy.Szöveges Pólók: Írj egy saját üzenetet, amely kifejezi érzéseidet, vagy válassz ki olyan idézeteket, amelyek neki szólnak. A Világ legjobb anyukája vagy Szeretlek, anyu mindig megható ajándékok lehetnek.Vicces Pólók: Ha inkább humorral közelítenél, válassz vicces idézeteket vagy poénos rajzokat a pólóra. Egy jó nevetés mindig jól jön.Az Egyediség Rejtett KincseAz egyedi pólók igazi értéke abban rejlik, hogy személyessé és egyedivé teszik az ajándékot. Mutatod vele, hogy figyelsz anyukádra és értékeled azt, amit érted tesz. A MyGift.hu-nál minden pólót gondosan tervezünk és készítünk, hogy a legjobb minőséget nyújthassuk.Kifejezd SzeretetedetAz anyaság egy csodálatos dolog, és az édesanyánk minden tőle telhetőt megtesz értünk. Érdemes megmutatni neki, mennyire fontos számunkra. Egy személyre szabott pólóval ezt a szeretetet és hálát fejezheted ki a legszebb módon. Anyukád biztosan nagyra fogja értékelni ezt az ajándékot, és mindig emlékezetesnek fogja tartani.Tekintsd meg a MyGift.hu kínálatát, és válassz egyedi pólót az édesanyádnak. Legyen ez az ajándék az év egyik legjobb ajándéka, amellyel kifejezheted, mennyire fontos neked az anyaság és az édesanyád.


Lengyelország: Koszulka dla Mamy
Németország: T-Shirt für Mama
Cseh Köztársaság: Tričko pro Mámu
Szlovákia: Tričko Pre Mamu
Litvánia: Marškinėliai Mamai

opinie klientów

na podstawie 15 opinii

Ostatnie 4 opinii dla produktów z kategorii Póló Anyának:

Wiktoriaa

05.11.2019

13:33:21

A termék megfelel a leírásnak. Gyors kiszállítás. A minőség hibátlan. Határozottan ajánlom ezt az üzletet.

Anna

16.10.2019

20:21:15

Póló olyan, mint a képen. A méret tökéletesen illett. Megvagyok elégedve.

Marika

18.03.2019

14:57:06

Annak ellenére, hogy le kellett mondanom a rendelést, szívesen ajánlom ezt az üzletet a kiváló kiszolgálás miatt. Rendeltem egy pólót és 2 nap múlva le akartam mondani. Nem volt gond! Kiváló a kapcsolattartás a személyzettel! Biztosan visszajövök még ide!!

Justa

13.03.2019

12:38:44

Őszintén meglepett és elégedett vagyok a szolgáltatás minőségével. Minden hibátlanul működik: a forródrót és a chat, a tanácsadók rendkívül udvariasak és nagy tudásúak. Expressz szállítás, gyönyörűen becsomagolva. Hatalmas termékválaszték, bátran ajánlom!

4.98 4.98 4.98 4.98 4.98 4.98 4.98 4.98 4.98 4.98 4.98 4.98 4.98 4.98 5 5 5 4.98 5 5 5 4.99 5 5 5