Digitális Mozaikkép

Küldd el nekünk egy fotódat, és a képbázisunkból létrehozzuk Neked a mozaikképet, amelyet néhány órán belül e-mailben megkapsz !

Mozaikkép

A fotóbázisunkból készült mozaikképen - a fő fotó több száz kis fotónkból áll, amelyet csempének nevezünk. Minden egyes csempe, a végtermék méretétől függően 1-2 cm méretű. Közelről jól észreveszed az egyes fotókat, és minél távolabb vagy a mozaikképtől, annál inkább egy összefüggő fő képet látsz. A mozaikkép hatása lenyűgöző, és mindenki figyelmét felkelti - ez egyetlen emlék több száz fotóból!

Személyre szabás

A mozaikkép elkészítése a fotóbázisunkból nagyon egyszerű. Csak töltsd fel a fő fotót, amelyet összeállítunk a fotóbázisunkból (ami 80 ezer képet tartalmaz). Miután megkapjuk a megrendelésedet a fotóval együtt, a profi grafikusaink elkészítenek Neked grafikai tervezetet. Természetesen, ha nem leszel elégedett az eredménnyel, visszatérítjük Neked a befizetett összeget.

Termékinformációk

Amint jóváhagyod a Digitális Mozaikkép tervezetét, elküldjük azt Neked az e-mail címedre.

Ajándék sokféle alkalomra

A fotóbázisunkból készült mozaikkép olyan eredeti ajándék, amely mindenkit meglep. Az ilyen ajándék tökéletes esküvőre, születésnapra, évfordulóra vagy akár alkalomtól függetlenül, mint például lakásdekorációnak, szeretteinket jó érzés az év során időről-időre meglepnünk.