Mozaikkép

Egy lenyűgöző portré kis csempékből - jól hangzik, ugye? Akkor ne habozz, csak küldd el nekünk egy fotódat, és mi elkészítjük azt a fotóbázisunkban található kis képekből, amelyek varázslatos módon összeállítják a fő fényképet. A végeredmény felül fogja múlni az elvárásaidat!

Mozaikkép

A fotóbázisunkból készült mozaikképen - a fő fotó több száz kis fotónkból áll, amelyet csempének nevezünk. Minden egyes csempe, a végtermék méretétől függően 1-2 cm méretű. Közelről jól észreveszed az egyes fotókat, és minél távolabb vagy a mozaikképtől, annál inkább egy összefüggő fő képet látsz. A mozaikkép hatása lenyűgöző, és mindenki figyelmét felkelti - ez egyetlen emlék több száz fotóból!

Személyre szabás

A mozaikkép elkészítése a fotóbázisunkból nagyon egyszerű. Csak töltsd fel a fő fotót, amelyet összeállítunk a fotóbázisunkból (ami 80 ezer képet tartalmaz). Miután megkapjuk a megrendelésedet a fotóval együtt, a profi grafikusaink elkészítenek Neked grafikai tervezetet. Természetesen, ha nem leszel elégedett az eredménnyel, visszatérítjük Neked a befizetett összeget.

Termékinformációk

A mozaikképet magas minőségű vászonra nyomtatjuk ki, és belső fa keretbe foglaljuk.

Teljesítés ideje

Miután leadod a megrendelést, legfeljebb 1 munkanapon belül megkapod a mozaikkép tervezetét. A projekt jóváhagyását követően teljesítésre továbbítjuk azt. A teljesítés ideje két munkanap - a tervezet jóváhagyásától számítva.

Ha már a futárunk kézbesíti Neked a megrendelésedet, azonnal átadhatod a vászonképet egyik szeretteidnek, vagy felakaszthatod a falra.

Ajándék sokféle alkalomra

A fotóbázisunkból készült mozaikkép olyan eredeti ajándék, amely mindenkit meglep. Az ilyen ajándék tökéletes esküvőre, születésnapra, évfordulóra vagy akár alkalomtól függetlenül, mint például lakásdekorációnak, szeretteinket jó érzés az év során időről-időre meglepnünk.